Такмичења – основна школа

     Ученици 8 см Прве крагујевачке гимназије и у такмичарској 2014. настављају да показују завидно знање из географије. На Окружном такмичењу из географије које је одржано 23.4.2014. ученици Александар Максимовић и Коста Шпица заузели су друго место, освојили 90 бодова и успели да се пласирају на Републичко такмичење у Пожаревцу.

На Општинском такмичењу из географије ученици Прве Крагујевачке гимназије остварили су добре резултате. Ученик, Коста Шпица освојио је друго место са 88 бодова, као и  ученик Александар Максимовић са 82 бода. Успели су да се пласирају на окружно такмичење.

На овом нивоу такмичења учествовали су и ученици 7см Прве крагујевачке гимназије-Матеја Здравковић, Вук Ускоковић, Јелена Маринковић и Ања Велемир. Најбољи резултат остварила је Јелена Маринковић освојивши трећу награду.

На Општинском такмичењу из географије учествовали су ученици седмог разреда  ОШ „Мирко Јовановић“- Урош Петровић, Богдан Михајловић, Лука Радосављевић, ученици 7-5 наведене школе. Најбољи резултат остварио је ученик Урош Петровић освојивши трећу награду.

На Општинском такмичењу из географије учествовала је ученица осмог  разреда  ОШ „Мирко Јовановић“, Сара Живановић која је освојила трећу награду.

                                                                                                                                              Ивана Томић,

                                                                                                                                    професор географије

ШКОЛСКА 2012-2013.     ТАКМИЧАРСКИ ДЕО 2013.

На Републичко такмичење из географије пласирао се ученик Александар Максимовић, ученик 7см Прве крагујевачке гимназије. Републичко такмичење биће одржано у Смедереву.

На Окружном такмичењу из географије ученици Прве крагујевачке гимназије освојили су трећа места: Коста Шпица-88 бодова, Миломир Стефановић 83 бода и Богдан Раонић 81 бод.

Ученици Прве крагујевачке гимназије, одељења 7см успели су да се пласирају на окружно такмичење из географије. Општинско такмичење одржано је у ОШ „Вук Стефановић Караџић“ 24.3.2013.

Прво место заузео је Богдан Раонић са 94 бода,

Друго место  заузео је Коста Шпица, са 89 бодова, Миломир Стефановић –84 бода, Александар Максимовић – 81 бод.

На општинском такмичењу учествовале су  и  ученице 7см Прве крагујевачке гимназије: Анастасија Ђорђевић – 77 бодова, треће место  и Исидора Бојовић, али нису успели да се пласирају на окружно такмичење.

На општинском такмичењу учествовали су и ученици  друге школе у којој сам запослена, ОШ „Мирко Јовановић“ . На окружно такмичење пласирала се Сара Живановић, ученица 7 разреда. Сара је освојила 2.место са 82 бода.

       Ивана Томић, професор географије

Постави коментар